Over ons

Verfspecialisten bij Verfklussen

Na ruim 15 jaar ervaring in de verfbranche is Verfklussen.be in het leven geroepen. Met alle kennis die is opgebouwd leek het ons erg leuk om hier toch weer iets mee te gaan doen. Daarom is Verfklussen.be opgericht, een informatief blog, waarop we de vragen beantwoorden waar iedere klusser wel eens mee te maken krijgt.

Bijna iedereen gebruikt internet als naslagwerk voor allerlei vragen. Weet je ergens het antwoord niet op, je gebruikt Google als encyclopedie. Er zijn al veel sites die informatie geven over verf en schildersklussen. Verfklussen.be viel op dat hier (bijna) altijd wel een commercieel doel achter zit. De verkoop van een product van de fabrikant.

Waarom die afhankelijkheid van één merk? Kennis hoort in deze eeuw vrij te vergaren te zijn. Die afhankelijkheid heeft Verfklussen niet meer. Verfklussen is niet afhankelijk van wat een verfmerk van wil. Verfklussen heeft een fikse zak met informatie, die we graag met je delen.

Natuurlijk raden wij producten aan. Maar dat is meer bedoeld als voorbeeld. Zodat je weet naar wat voor soort product je op zoek moet. Waar, wanneer of hoe je het product aankoopt dat je nodig hebt voor je verfprobleem, het is ons om het even.

Dat is dus de insteek van de artikelen die we schrijven. Informeren en adviseren. Sinds steeds meer verfspeciaalzaken uit het straatbeeld verdwijnen, verdwijnt ook langzaam aan de kennis uit de winkels. Heb je wel eens geprobeerd bij een bouwmarkt advies te krijgen? En hoe weet je of dat advies de juiste is?

Als je zelf de bouwmarkten afgaat en een specifiek verfprobleem hebt zal in de meeste bezoeken verkeerd advies gegeven worden. Zo verkeerd, dat het verfprobleem alleen maar groter zou maken.

De kennis die in de bouwmarkten ontbreekt hebben wij voor je paraat. En die delen we graag. Want daar komen we allemaal verder mee.

Hoge prijs schilders

Daarnaast is het Verfklussen opgevallen dat de prijzen van lokale schilders erg hoog zijn. Vandaar de samenwerking met OfferteAdviseur.be om meerdere offertes van diverse lokale specialisten te vergelijken. Zo kun je vrijblijvend de verschillende advies, mogelijkheden en prijzen vergelijken. Tot slot maak je een weloverwogen keuze en weet je in ieder geval dat je niet de hoofdprijs zult betalen.

Bekijk ook duurzame investeringen zoals:

 

Wat kost een schilder precies?

Veel mensen schilderen het liefst zelf, maar is uitbesteden nu echt zoveel duurder? Ontvang tot 6 offertes van lokale schilders door je postcode hieronder in te vullen, vergelijk de adviezen en prijzen en maak een weloverwogen keuze.

Kozijnen schilderen, hoe doe je dat?

Sta je op het punt de kozijnen van een nieuwe verflaag te voorzien? Misschien vraag je je af hoe deze klus het beste geklaard …

Verf blijft plakkerig

Wat kan ik hier aan doen? Wanneer je klaar bent met je schilderwerk en je kijkt tevreden naar het eindresultaat, krijg je …

Buiten schilderen in de winter?

Tot welke temperatuur kan ik schilderen? In de winter buiten schilderen, soms zie je zelfs terwijl het vriest nog schilders …